Despre noi


Camerele Blackvue produse de Pittasoft, sunt produse profesionale de calitate cu review-uri foarte bune pe pietele din Asia, America si Europa, avand un design atractiv, usor de utilizat si cu o calitate foarte buna a inregistrarilor, Full HD. 

Sper deosebire de alte camere din piata, camerele Blackvue au functii de Wifi, GPS si Cloud care ofera o experienta placuta si unica a utilizatorului.

Folosind functia de WiFi , te poti conecta din aplicatia Blackvue App de pe orice device Smartphone/Tableta PC cu Android, Apple IOS sau Windows la camera si poti controla/seta camera, poti vedea inregistrarile existente sau poti vedea camera live pentru a ajusta pozitia de filmare.

Functia de GPS a camerelor permit inregistrarea vitezei de deplasare a autoturismului in timpul filmarii si pentru fiecare inregistrare video se pastreaza un log al GPS-ului, astfel incat daca vizionati filmarea din aplicatia Blackvue de Windows puteti viziona in paralele pe harta pozitia autoturismului in timpul filmarii .

 

Modele cu 2 canale Blackvue DR650S-2CH ,DR650S -2CH Truck Edition si DR750LW-2CH au 2 camere incluse ce permit inregistrarea simultana a traseului in fata si in spatele autoturismului.

Camera din spate se conecteaza la camera din fata printr-un cablu coaxial, care este folosit atat pentru trasmiterea semnalului video cat si pentru alimentarea camerei, Instalarea camerei se face usor si discret prin tapiteria masinii astfel incat sa nu se observe nici un cablu in masina.

Pentru camioane solutia ideala este  DR650S -2CH Truck Edition, compusa din 2 camere, una care se monteaza in fata in cabina camionului, si una de outdoor care va fi montata in spatele camionului astfel incat sa se poata filma drumul in spatele camionului.

Toate camerele Blackvue inregistreaza ciclic filmarile pe un microSD, aflat in camera montata in fata. Camerele au parking mode, pentru cazurile, cand autoturismul este oprit si Motion detection ce permite filmarea doar atunci cand sunt evenimente atunci cand autoturismul este parcat. Practic se pot folosi pe post de camere de supraveghere ale autoturismului pe timpul zilei si noptii atunci cand autoturismul este lasat in parcare.

Ultima inovatie Blackvue este Blackvue Cloud , disponibila la toate camerele din gama DR650S-2CH,  ce permite conectarea camerei la un hotspot local in masina prin wifi, de exemplu un router 3G/4G cu Wifi din masina, iar utilizatorul din aplicatia Blackvue C poate vedea imagini live din masina de oriunde, tracking GPS al masinii, poata comunica audio cu soferul live sau poate vedea inregistrari stocate pe platforma de cloud Blackvue.

Blackvue Power Magic Batery Pack este un acumulator de rezerva pe permite camerelor sa functioneze atunci cand autoturismul este oprit, si nu vor consuma din bateria autoturismului.

Pentru cei care nu pot instala Blackvue Power Magic Pro, din motiv de garantie a masinii impusa de producator si nu pot umbla la panoul electric al masinii , exista solutia simpla Power Magic Batery Pack , prin care bateria auxiliara, se conecteaza la camera Blackvue si la bricheta masinii astfel incat ea se incarca in mers, iar atunci cand masina este oprita poate alimenta camera Blackvue timp de aproximativ 12 ore.