Informatii despre Livrare

Livrari si retururi

Pachetele sunt in general livrate in maxim 2 zile de la primirea confirmarii de plata si sunt livrate prin Curier . Daca plata se face prin curier taxele si comisioanele pentru sumele de ramburs vor fi suportate de catre client, de aceea va rugam sa ne anuntati daca doriti acest lucru inainte de trimiterea coletului.

Taxele de transport includ taxele de manipulare, impachetare cat si taxele postale. Acestea pot varia in functie de : numarul coletelor trimise, greutatea fiecarui colet, si distanta in km de transport pana la destinatie, cat si taxe de URGENTA la optiunea clientului.

Va sfatuim sa grupati produsele comandate intr-o singura comanda pentru a minimiza cheltuielile dumneavoastra de transport.

  

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Livrarile se fac atat prin curieri proprii cat si prin Urgent-Cargus, FanCourier, DHL, etc.


Produsele care nu sunt in stoc se vor livra la comanda ferma in maxim 2-3 saptamani de la comanda.

 

 

Livrarea comenzilor in toata tara

---GRATUIT la sediul/locatia dumneavoastra - daca valoarea (fara TVA) depaseste 1500 RON, iar greutatea coletului nu depaseste 10 kg.

Clientul va suporta cheltuielile de transport pentru comenzi mai mici de 1500 RON sau in cazul in care plata se face la CURIER.