Termeni & Conditii de utilizare a site-ului partea 1

1.Introducere.

Prezenta politica de confidentialitate va ofera detaliile privind colectarea si procesarea datelor personale prin utilizarea site-ului nostru www.blackvue.ro, inclusiv orice informatii pe care le puteti oferi prin site-ul nostru cand achizitionati un serviciu sau va abonati la newsletter-ul nostru.

Prin furnizarea datelor dvs. catre noi, ne garantati ca aveti peste 16 ani. In cazul in care aveti mai putin de 16 ani, va rugam sa fim contactati de catre parinti.

S.C TCM ART SRL este operator de date si suntem responsabili pentru datelecu caracter personal (denumiti in prezenta politica de confidentialitate “noi”, “pe noi” sau “al/a/ai/ale nostru/noastra/nostri/noastre”).

Date de contact:
Datele noastre complete sunt:
Denumirea completa a societatii comerciale: S.C TCM ART S.R.L
Adresa de e-mail: office@blackvue.ro; 
Adresa postala:Str. Pajurei , Nr. 18 , Cam 1, bloc G5, Scara D, Etaj 4, Ap. 78.

Daca nu sunteti multumit de cum colectam si folosim datele dvs., aveti dreptul de a face reclamatie la ANSPDCP, autoritatea de supraveghere din Romania pentru aspecte privind protectia datelor ( www.dataprotection.ro ). Va vom fi recunoscatori daca ne veti contacta pe noi mai intai in cazul in care aveti o reclamatie pentru a incerca sa o rezolvam pentru dvs.

Este foarte important ca informatiile pe care le detinem despre dvs. sa fie corecte si actualizate. Va rugam sa ne anuntati in orice moment modificarile in datele dvs. personale prin e-mail la office@blackvue.ro; 

Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi, de aceea, datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre SC TCM ART SRL numai in conditiile permise prin Legea nr. 677/2001 si in conformitate cuRegulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date reglementarile comunitare aplicabile.

 

2.Ce date personale prelucram?

Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot identifica o persoana. Acestea nu includ date anonime.

Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. astfel:

  • Datele de identitate pot include nume, prenumele, numele de utilizator, functia, data nasterii si sexul.
  • Datele de contact pot include adresa de facturare, adresa de corespondenta, adresa de e-mail si numerele de telefon.
  • Datele financiare pot include contul bancar si detalii privind cardul de plata.
  • Datele de tranzactionare pot include detalii cu privire la plati intre noi si alte detalii privind achizitiile realizate de dvs.
  • Datele tehnice pot include datele cu care va conectati, adresele de protocol internet, tipul si versiunea de browser, tipuri si versiuni de browser plug-in, setarea fusului orar si locatie, sistem de operare si platformasi alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa acest site.
  • Datele de utilizare pot include informatii cum sa folositi pagina noastra web, produsele si serviciile.
  • Datele de marketing si comunicare pot include preferintele dvs. in primirea comunicarilor de marketing de la noi si tertele parti si preferintele dvs. de comunicare.

Date sensibile

Nu colectam nicio data sensibila despre utilizatori. Datele sensibile se refera la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingeri religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opinii politice, apartenenta la sindicate, informatii despre sanatate dvs. si date genetice si biometrice. Nu colectam nicio informatie despre convingeri si infractiuni penale.

3. Cum colectam datele personale?

Colectam datele despre dvs. printr-o varietate de metode inclusiv:

  • Interacțiuni directe: Puteți oferi datele prin completarea formularelor de pe site-ul nostru (sau altfel) sau prin comunicarea cu noi prin poștă, telefon, e-mail sau altfel, inclusiv când:

1.        Comandați produsele sau serviciile noastre;

2.        Creați un cont pe site-ul nostru;

3.        Cereți să vă fie trimise resurse sau marketing;

4.        Participați la o competiție, tragere la sorți, promoție sau studiu; sau

5.        Ne oferiți feedback.

  • Tehnologii sau interacțiuni automate: Pe măsură ce folosiți site-ul nostru, putem să colectăm automat Date tehnice despre echipamentele dvs., acțiunile de navigare și modelele de utilizare. Colectăm aceste date prin utilizarea de fișiere cookie, server logs și tehnologii similare. Putem de asemenea să primim Date Tehnice despre dvs. dacă vizitați alte pagini web care folosesc cookie-urile noastre..
  • Surse terțe sau disponibile public: Putem primi date cu caracter personal despre dvs. din diverse surse terțe si/sau publice astfel cum sunt stabilite mai jos:

1.        Furnizori de analitică tip Google, Facebook, Tawk.to din afara UE;

2.        Date de identitate sau de contact din surse disponibile public cum sunt Registrul Comerțului cu sediul în UE.